Wedstrijdverslag Grenswachters F2 - S.P.S. F1

Grenswachters F2 - S.P.S. F1 (competitie)

EERSTE OVERWINNING F1

Na een aantal weken te hebben gespeeld, bleek dat S.P.S. F1 in een te hoge klasse was ingedeeld en werd besloten ze in een lagere klasse in te laten delen.

Vandaag was dan gelijk de eerste wedstrijd en wel tegen Grenswachters F2 in Putte. Het verschil was al na het omkleden te zien toen de spelers allemaal het veld op kwamen. Deze tegenstander was in leeftijd en “grootte” wel gelijkwaardig aan S.P.S. Het was dan ook al snel duidelijk dat S.P.S. hier zelf ook aan spelen toe kwam en ja, ook tijdens deze wedstrijd werd het ene doelpunt na het andere gescoord, maar nu in het voordeel van S.P.S.

De vreugde was dan ook erg groot toen Carmen begon met het eerste doelpunt. Maar er vielen er al snel meer. De eerste helft eindigde in 0-5.

Foto 6.

De tweede helft was niet veel anders. Ook Grenswachters kreeg wat kansen, maar die werden keurig tegengehouden door Wesley. S.P.S. scoorde in de tweede helft nog drie keer en Joost had bijna een frikandel verdiend!

Wat een vreugde na de wedstrijd.  Volgende week staat de wedstrijd tegen Tholense Boys op het programma.